Спецификации на производот
Cорта
 
Вкус Сува
Карактер Целосно тело
Карактер Зачинета
Карактер Комплекс
Храна Свинско месо
Храна игра
Храна Говедско
Храна Светли сирења
Храна Цврсти сирења
Грозје Мешави
Грозје Вранец
Грозје Merlot
Грозје Carménère