Are you over 18?

Yes
No

People under 18 are not allowed to consume alcohol.

 
Слика на Шардоне Бовин
Суво бело вино - свежо - овошно
Винарија: Bovin
€11,00 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина 6+ 12+
Цена €10,45 €9,90
E-mail на пријател

Шардонето на бовин е квалитетно суво бело вино со жолто зелена боја. Тоа е вино со комплексна арома типична за ова сорта на грозје, потенцирани мириси на тропски овошја како ананас, банана, цитрони, но исто така и диња и јаболка. Има долг, свеж, мек и избалансиран вкус.


Локалитет: Лепово

Сорта:Шардоне

Најдобро се служи на 8ºC - 10ºC

Комбинација со храна: Сирење, плаво сирење, зелени салати, риба и морска храна.

Ознаки за производ

Слика на Бовин Дисан Барик
Суво црвено вино - интензивно - брилијантно

Од €17,95 со данок

Слика на Бовин Шардоне Барик
Суво Бело вино - Полно

Од €17,95 со данок

Слика на Kamnik - Winemakers' Selection - 2016
Droge rode wijn - Vol & Rond - Kruidig - Complex

Од €15,30 со данок