Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Далвина Синтезиз Барик

Суво црвено вино - полно тело - интензивно
Винарија: Dalvina
€19,50 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€18,50
€17,55
+ -

Одлична комбинација од нашиот исклучителен и ароматизиран Вранец, богатиот и долготраен Кабарне Совињон и богатиот и полн  со вкус Мерло. Далвина го разви СИНТЕЗИЗ виното за да ги окупира сите твои сетила со својата хармониа и незаборавен  карактер. Зреано во домашни дабови буриња 12 месеци, Синтезиз е извор на чисто црвено задоволство. Со темно црвена и
пурпурна боја, со меки танини оваа вино е правено да трае со декади

 


Локалитет: Струмица - Радовиш регион

Сорта: Вранец, Кабарне Совињон и Мерло

Температура на слижење: 16ºC - 18ºC

 

 

Комбинација со храна: јагнешко месо, говедско месо, свинско месо , печено месо и зеленчук

 

 

 

 

Одлична комбинација од нашиот исклучителен и ароматизиран Вранец, богатиот и долготраен Кабарне Совињон и богатиот и полн  со вкус Мерло. Далвина го разви СИНТЕЗИЗ виното за да ги окупира сите твои сетила со својата хармониа и незаборавен  карактер. Зреано во домашни дабови буриња 12 месеци, Синтезиз е извор на чисто црвено задоволство. Со темно црвена и
пурпурна боја, со меки танини оваа вино е правено да трае со декади

 


Локалитет: Струмица - Радовиш регион

Сорта: Вранец, Кабарне Совињон и Мерло

Температура на слижење: 16ºC - 18ºC

 

 

Комбинација со храна: јагнешко месо, говедско месо, свинско месо , печено месо и зеленчук

 

 

 

 

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Сува
Карактер Целосно тело
Карактер Интензивно
Храна Јагне
Храна Говедско
Храна BBQ
Грозје Мешави
Грозје Вранец
Грозје Merlot
Грозје Каберне Совињон
top