Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Имако - Откријте - Мерлот

полусуво црвено вино - овошен
Винарија: Imako
€5,95 со данок
€4,25 со данок
products.minimumquantitynotification

Nолусувоуво црвено вино од сортата Мерлот, кое се карактеризира со интензивна рубинска црвена боја, изложувајќи ароми на зрели црвени цреши и сливи. Непцето открива повеќе вкусови управувано со овошје, како што се цреша од пченка и мелено какао со продолжен вкус. Средно-вино вино со кадифени танини и хармонична киселост.

 

Локалитет: Микрорегионска долина на Лакавица

Сорти на грозје: Мерлот
Најдобро послужено на 16ºC - 18ºC

Спарување на храна: специјалитети од месо, месо на скара и тестенини со сосови во црвена боја.

Nолусувоуво црвено вино од сортата Мерлот, кое се карактеризира со интензивна рубинска црвена боја, изложувајќи ароми на зрели црвени цреши и сливи. Непцето открива повеќе вкусови управувано со овошје, како што се цреша од пченка и мелено какао со продолжен вкус. Средно-вино вино со кадифени танини и хармонична киселост.

 

Локалитет: Микрорегионска долина на Лакавица

Сорти на грозје: Мерлот
Најдобро послужено на 16ºC - 18ºC

Спарување на храна: специјалитети од месо, месо на скара и тестенини со сосови во црвена боја.

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Сува
Карактер Овошен
Храна црвено месо
Храна игра
Храна Тестенини
Храна BBQ
Грозје Merlot
Ознаки за производ
top