Are you over 18?

Yes
No

People under 18 are not allowed to consume alcohol.

 
Слика на Kamnik - Winemakers' Selection
Droge rode wijn - Vol & Rond - Kruidig - Complex
Винарија: Chateau Kamnik
€18,00 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина 6+ 12+
Цена €17,10 €16,20
E-mail на пријател

Complex aroma, fruitig en kruidig karakter met hints van zure kersen die geleidelijk overgaan in vanille tonen. De smaak is vol, met zijdezachte tannines en prettige structuur en lange afdronk.

Wijngaarden:
De wijngaard van dit druivenras is beplant met een dichtheid van 5500 wijnstokken per hectare volgens spur cordon & Guyot training. Door de ligging hebben de wijngaarden perfecte blootstelling aan zonlicht, de uitstekende bodemcondities en microklimaat omstandigheden maken het een referentiepunt in de regio voor het produceren van wijnen van wereldklasse.

Teelt & Oogst:
Alle belangrijke teelt fasen - snoeien, strippen van bladeren en uitdunnen van de bossen - worden met de hand gedaan. Het oogsten wordt ook met de hand gedaan, op verschillende momenten en  tijdstippen voor iedere sectie en ieder druivenras, om ervoor te zorgen dat de druiven de wijnkelders in hun optimale rijpheid bereiken. 

Vinificatie:
Het proces van vinificatie vindt plaats in speciale eiken vaten met een pneumatische punch-down tool voor het verkrijgen van exceptionele kleurextracties met extreem milde, fijne tannines en behoud van alle aromatische componenten.

Wijn maken:
Droge rode wijn, gebotteld op het landgoed in een blend van zorgvuldig geselecteerde druiven van voorname druivenrassen: Vranec 40%, Merlot 40%, Carmenere 20%. Diep robijnrode kleur met heldere gloed en licht transparant. De barcode op het etiket is een kopie van de barcode van de allereerste wijn die Kamnik heeft gemaakt.

Rijping:
Het unieke aan deze wijn komt van fermentatie in een eikenvat en 10 maanden rijping in nieuw en gebruikte Frans eiken vaten met een capaciteit van 225 liter. Aanbevolen wordt om de wijn te decanteren voor het schenken.

 

Plaats:  Vardar River Valley Region

Druivensoorten:  Vranec 40%, Merlot 40%, Carmenere 20%

Serveertemperatuur: 14ºC - 16ºC

Lekker bij: Geselecteerde kazen, gedroogde worst, gedroogde hammen, pittige Aziatische keukens en Macedonische vleesspecialiteiten.

Слика на Бовин Дисан Барик
Суво црвено вино - интензивно - брилијантно

Од €17,95 со данок

Слика на Macedonian Royal reserve Rosé
Halfzoete Rosé - Fruitig - Bloemig

Од €5,35 со данок

Слика на Шардоне Бовин
Суво бело вино - свежо - овошно

Од €9,90 со данок

Слика на Бовин Шардоне Барик
Суво Бело вино - Полно

Од €17,95 со данок