Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Стоби Веритас

Суво црвено вино - Интензивно - Овошно - Пикантно
Винарија: Stobi
€19,95 со данок
+ -

 

Вранец созреан во дабови буриња, со интензивно темно рубин боја и специфичен ароматичен комплекс од капина, вишна и карамела. Оваа е типично балканско вино кое е одгледано во срцето на тиквешијата, на сопствените лозови насади на винаријата.
Вранецот Веритас има богат вкус и потенцијал за стареење во шише.


Локалитет: Градско

Сорта: Вранец 100%

Најдобро се служи на 15ºC - 17ºC

Комбинација со храна: Печено свинско месо, јагнешко месо, телешко месо, пршута, дивеч, мрсни сирења.

 

Вранец созреан во дабови буриња, со интензивно темно рубин боја и специфичен ароматичен комплекс од капина, вишна и карамела. Оваа е типично балканско вино кое е одгледано во срцето на тиквешијата, на сопствените лозови насади на винаријата.
Вранецот Веритас има богат вкус и потенцијал за стареење во шише.


Локалитет: Градско

Сорта: Вранец 100%

Најдобро се служи на 15ºC - 17ºC

Комбинација со храна: Печено свинско месо, јагнешко месо, телешко месо, пршута, дивеч, мрсни сирења.

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Voskevaz Rood

Droge rode wijn - Fruitig - Nootachtig
€10,00 со данок

Stobi Vranec Veritas

Droge rode wijn – Intens - Fruitig – Kruidig
Од €11,25 со данок

Trinity - 6100 Areni Noir

Droge rode wijn - Fruitig - Elegant
€12,50 со данок

Madirazza - Plavac Mali Barrique

Droge rode wijn - Intens - complex
€17,75 со данок
top