Are you over 18?

Yes
No

People under 18 are not allowed to consume alcohol.

 
Слика на Madirazza - Plavac Mali Barrique
Droge rode wijn - Intens - complex
Винарија: Vinarija Madirazza
1 -2 dagen
€17,75 со данок
E-mail на пријател

Plavac Mali Barrique is een van de paradepaardjes van Vinarija Madirazza, een wijnhuis op Pelješac, een schiereiland ten noorden van Dubrovnik. De wijn is gemaakt van de beroemde Plavac Mali druif die voornamelijk groeit op Pelješac. De wijn is gerijpt in vaten gemaakt van nieuw eikenhout uit Slavonia, gelegen in het noorden van Kroatië, wat deze unieke smaak oplevert.

Madirazza Plavac Mali Barrique heeft een zeer complexe en unieke combinatie van aroma’s zoals zoete pruimenjam en gebakken kersen die zich vermengen met gedroogde vijgen, vanille, kruidnagel, zwarte thee en een milde hint van koffie. De smaak is een unieke rijke combinatie van harmonie en kracht. De wijn is een heel klein beetje zoetig dankzij de milde zuren en een sterk alcoholpercentage die de zoete smaak onderstreept.

 

Plaats: Korčula

Druivensoort: Plavac Mali

Serveertemperatuur: 18ºC 

Spijs: kaas en gerechten met kalfsvlees of varkensvlees.

Bijzonderheden: Plavac Mali Barrique is helemaal klaar om nu te drinken maar is ook een bewaarwijn in optima forma. Als hij op de juiste wijze opgeslagen wordt zal deze wijn zijn volledige potentieel met de jaren ontwikkelen. De wijn heeft vele prijzen gewonnen, waaronder een zilveren medaille bij de IWC in London.

Слика на Voskevaz Rood
Droge rode wijn - Fruitig - Nootachtig

€10,00 со данок

Слика на Стоби Веритас
Суво црвено вино - Интензивно - Овошно - Пикантно

€19,95 со данок

Слика на Stobi Vranec Veritas
Droge rode wijn – Intens - Fruitig – Kruidig

Од €11,25 со данок