Are you over 18?

Yes
No

People under 18 are not allowed to consume alcohol.

 
Слика на Бовин Шардоне Барик
Суво Бело вино - Полно
Винарија: Bovin
€19,95 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина 6+ 12+
Цена €18,95 €17,95
E-mail на пријател

 

 

Шардонето барик на Бовин е квалитетно суво бело вино зреано во буриња од македонски даб 12 месеци. Со бледа жолта боја

боја ова хармонично вино има прекрасна лепеза од ароми како путер, тост, ванила и дрво.

Локалитет: Лепово

Сорта:Шардоне

Најдобро се служи на 8ºC - 10ºC

Комбинација со храна: Бело сирење, риба,морска храна пилешко и јагнешко.

 

 

Слика на Бовин Дисан Барик
Суво црвено вино - интензивно - брилијантно

Од €17,95 со данок

Слика на Шардоне Бовин
Суво бело вино - свежо - овошно

Од €9,90 со данок

Слика на Kamnik - Winemakers' Selection - 2016
Droge rode wijn - Vol & Rond - Kruidig - Complex

Од €15,30 со данок