Are you over 18?

Yes
No

People under 18 are not allowed to consume alcohol.

 
Слика на Бовин Дисан Барик
Суво црвено вино - интензивно - брилијантно
Винарија: Bovin

Onze zendingen worden standaard binnen 30 dagen geleverd. Dit kan natuurlijk ook sneller door gebruik te maken van een van onze volgende opties. 

Let op!! zorg bij verschillende producten dat de leveringstijd gelijk staan! 

€19,95 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина 6+ 12+
Цена €18,95 €17,95
E-mail на пријател

 

 

Дисанот Барик е квалитетно црвено вино, зреено 6 месеци во нови буриња од македонски даб. Темно црвената боја со типични ароми на цреша, вишни и рибизли типични се за сортата Вранец. Има целосен и елегантен вкус со долг послевкус.Импресивна содржина на полифеноли, антиоксиданти и природни кардиоваскуларни регулатори. Комплексно со високо процент на сув екстракт. Може да се чува долг период под соодветни услови. Се конзумира со потешка храна.

 

Локалитет: Лепово

Сорта:Вранец

Најдобро се служи на 12ºC - 14ºC

Комбинација со храна: Печено свинско, јагнешко, дивеч, зачинето сирење, потешка храна.

Слика на Tikveš T’ga za Jug
Semi dry red wine - fruity - intense

Од €6,75 со данок

Слика на  Popova Kula - Prokupec
Dry red wine - Fresh - Fruity

Од €7,15 со данок

Слика на Шардоне Бовин
Суво бело вино - свежо - овошно

Од €9,90 со данок

Слика на Tikveš Bela voda
Dry white wine - Terroir Wine

€26,00 со данок