Are you over 18?

Yes
No

People under 18 are not allowed to consume alcohol.

 
Слика на Попов Домен Вршник
Суво бело вино - Флорано, Овошно
Винарија: Попов Винарија
€11,00 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина 6+ 12+
Цена €10,45 €9,90
E-mail на пријател

Вино со цитрусни овошни  ароми. Домен вршник е  свежо исклучително вино. Неговата киселост и овошна арома кажува за него.

Во устата стаостава  топла минерална структура надополнета со цитрусни ноти. Претставува вино со прекрасна структура и пријатен и долг послевкус.

 

Локалитет: Кавадарци, Вршник, Вардарска долина

Сорта: Шардоне, Совињон Блан, Гевурцтраминер

Најдобро се служи: 10ºC - 12ºC

Комбинација со храна: Печена риба, пилешко, свинско или паста во кремаст сос, Цезар или пилешка салата.

Ознаки за производ