Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Попов Темјаника Смолник

Суво бело вино - Интензивно, овошно, свежо, слатко - Полно тело
Винарија: Попов Винарија
€9,50 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€9,00
€8,55
+ -

 Одлично бело вино со светло жолто-зелена боја, интензивни мускатни ароми на личе, бели рози и овошни нијанси.Свежиот и хармоничн мускатен вкус е со  пријатна

 

Локалитет: Кавадарци, Смолник, Вардарска долина

Сорта: 100% Темјаника ( Мускат Фронтиган)

Најдобро се служи: 10ºC - 12ºC

Комбинација со храна: Раковиа, морски плодови, спарагус, плаво сирење, праски

 

 

 Одлично бело вино со светло жолто-зелена боја, интензивни мускатни ароми на личе, бели рози и овошни нијанси.Свежиот и хармоничн мускатен вкус е со  пријатна

 

Локалитет: Кавадарци, Смолник, Вардарска долина

Сорта: 100% Темјаника ( Мускат Фронтиган)

Најдобро се служи: 10ºC - 12ºC

Комбинација со храна: Раковиа, морски плодови, спарагус, плаво сирење, праски

 

 

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Van Ardi - Wit

Droge witte wijn - Mineraal
€17,00 со данок

Van Ardi - Rood

Droge rode wijn - Intens
€17,00 со данок

Queen Maria - Sauvignon Blanc

Droge witte wijn - Fris en Fruitig
€6,25 со данок
top