Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Попов -Вранец Резерва

Суво црвено вино - Овошно, Пикантно - Полно тело
Винарија: Попов Винарија
€12,50 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€11,85
€11,25
+ -

 

Вино со доминантно ароми на црна слива, капина и пријатни ноти  на црно чоколодо  и ментол. Виното е зреено во барикни буриња 24 месеци и се карактреризира со богата структура и пријатни танини.

 

Локалитет: Кавадарци, Смолник, Вардарска долина

Сорта: 100% Вранец

Најдобро се служи: 16ºC - 18ºC , 13.5 % aлк

Комбинација со храна: Печено црвено месо, печена патка, печено свинско и зачинета кинеска храна.

 

 

 

Вино со доминантно ароми на црна слива, капина и пријатни ноти  на црно чоколодо  и ментол. Виното е зреено во барикни буриња 24 месеци и се карактреризира со богата структура и пријатни танини.

 

Локалитет: Кавадарци, Смолник, Вардарска долина

Сорта: 100% Вранец

Најдобро се служи: 16ºC - 18ºC , 13.5 % aлк

Комбинација со храна: Печено црвено месо, печена патка, печено свинско и зачинета кинеска храна.

 

 

top