Are you over 18?

Yes
No

People under 18 are not allowed to consume alcohol.

 
Слика на Бовина Ана марија
Суво - Полу Слатко Розе - Овошно - Флорално

Од €8,90 со данок

Слика на Bovin Vranec
Dry red wine -Fruity - Intense

Од €9,45 со данок

Kagor
Dessertwijn - Fris en Zoet

Од €11,25 со данок

Слика на  Popova Kula - Prokupec
Dry red wine - Fresh - Fruity

Од €7,15 со данок

Слика на Popova Kula Stanushina Rose l 1,5
Droog Rosé - Fris – Fruitig

Од €7,15 со данок

Слика на Popova Kula Zilavka
Droge witte wijn - Fris - Fruitig – Kruidig

Од €7,15 со данок