Are you over 18?

Yes
No

People under 18 are not allowed to consume alcohol.

 
Слика на Бовин - Александар Куве
Суво црвено вино- Полно - Овошно-Пикантно

Од €11,25 со данок

petit-verdot
Суво црвено вино-Овошно-Пикантно

Од €10,50 со данок

Слика на Бовина Ана марија
Суво - Полу Слатко Розе - Овошно - Флорално

Од €8,90 со данок

Слика на Далвина Астрион Жупљанка
Суво бело вино - минерално - свежо

Од €7,15 со данок

Слика на Ezimit Chardonnay Barrique
Droge witte wijn - Fruitig - Vol

Од €8,95 со данок

Kagor
Dessertwijn - Fris en Zoet

Од €11,25 со данок