Are you over 18?

Yes
No

People under 18 are not allowed to consume alcohol.

 
Слика на Далвина Астрион Жупљанка
Суво бело вино - минерално - свежо

Од €7,15 со данок

Слика на Далвина Вранец Тивер
Црвено суво вино - Комплексно, Пикантно

Од €8,95 со данок

Kagor
Dessertwijn - Fris en Zoet

Од €11,25 со данок

Muscat White
Dessertwijn - Vol en Zacht

Од €11,25 со данок

Слика на Macedonian Royal reserve Rosé
Halfzoete Rosé - Fruitig - Bloemig

Од €5,35 со данок

Слика на Macedonian Royal reserve Temjanika
Semi zoete wijn - Bloemig

Од €6,25 со данок