Are you over 18?

Yes
No

People under 18 are not allowed to consume alcohol.

 
Слика на Tikveš Vranec
Dry red wine - Fruity intense

Од €8,95 со данок

petit-verdot
Суво црвено вино-Овошно-Пикантно

Од €10,50 со данок

Слика на Kamnik - Cuvée de Prestige
Droge rode wijn - Elegant - Intens - Vol & Rond

Од €26,95 со данок

Слика на Далвина Вранец Тивер
Црвено суво вино - Комплексно, Пикантно

Од €8,95 со данок

Слика на Ezimit Vranec Barrique
Dry red wine - full – intense

Од €8,95 со данок

Слика на Бовин Дисан Барик
Суво црвено вино - интензивно - брилијантно

Од €17,95 со данок