Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Венец - Траминец единечен блок

Cуво црвено вино - Интензивно - овошен
Винарија: Венец винарија
€17,50 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€16,65
€15,75
+ -

Суво црвено вино произведено од сортата Вранец од сопствените винарски визби лоцирано на надморска височина 500 метри во селото Орле. Се карактеризира со интензивна темноцрвена боја и ароми на зрели капини, сливи, какао и табаконски лисја со дополнителни навестувања на темјанушки, саќе и мед. Елегантно, полно и раскошно вино со припиени танини и хармонична киселост со долг вкус на канела.

 

Локација: Орле, регионот на Тиквеш

Разновидност на грозје: Вранец

Алкохол: 15,5%

Најдобро служено на: 16ºC - 18ºC

Храна: игра, месо на скара, свинско месо, говедско, сирење

Суво црвено вино произведено од сортата Вранец од сопствените винарски визби лоцирано на надморска височина 500 метри во селото Орле. Се карактеризира со интензивна темноцрвена боја и ароми на зрели капини, сливи, какао и табаконски лисја со дополнителни навестувања на темјанушки, саќе и мед. Елегантно, полно и раскошно вино со припиени танини и хармонична киселост со долг вкус на канела.

 

Локација: Орле, регионот на Тиквеш

Разновидност на грозје: Вранец

Алкохол: 15,5%

Најдобро служено на: 16ºC - 18ºC

Храна: игра, месо на скара, свинско месо, говедско, сирење

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Полу - Cува
Карактер Интензивно
Карактер Овошен
Храна BBQ
Храна игра
Храна Цврсти сирења
Грозје Вранец
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš Alexandria Cuvee White

Dry white wine - Fresh – Fruity
Од €11,25 со данок

Tikveš Alexandria Cuvee Red

Dry red wine - Vol - Fruity - Spicy
Од €11,85 со данок

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Попов Вранец Смолник

Суво црвено вино - Овошно
Од €8,95 со данок
top