Are you over 18?

Yes
No

People under 18 are not allowed to consume alcohol.

 
Слика на Tikveš Temjanika
Dry white wine - Floral

Од €8,95 со данок

Слика на Далвина Астрион Жупљанка
Суво бело вино - минерално - свежо

Од €7,15 со данок

Слика на Ezimit Chardonnay Barrique
Droge witte wijn - Fruitig - Vol

Од €8,95 со данок

Слика на Попов  Темјаника Смолник
Суво бело вино - Интензивно, овошно, свежо, слатко - Полно тело

Од €8,55 со данок

Слика на Popova Kula Zilavka
Droge witte wijn - Fris - Fruitig – Kruidig

Од €7,15 со данок

Слика на Стоби Акација
Суво бело вино - Свежо - Овошно

€19,95 со данок