Are you over 18?

Yes
No

People under 18 are not allowed to consume alcohol.

 

Op een zwoele zomeravond in juli vieren we samen met heel Nederland: WIJN! Midden in Nederland, in Utrecht barst het feest los. Bij Central Studios kun je terecht voor hét wijnevenement van dit jaar. In de nacht van 6 op 7 juli zijn wij aanwezig met een aantal van onze bijzondere wijnen die vers van de pers en nieuw in ons assortiment zijn. Hier onder zijn de  wijnen alvast te zien en deze  kunnen uiteraard deze nacht geproefd en besteld worden. 

Tijdens de Nacht van de Wijn gaat het om proeven, beleven, ontdekken en leren over wijn! Elke wijnhandelaar staat deze nacht met een specifieke druif om zo de overeenkomsten en verschillen van deze druif weer te geven. Onze keuze qua druif was snel gemaakt: "Vranec" (Vranets) wat vrijvertaald zwarte hengst betekent! Ook kun je jouw wijn certificaat bemachtigen! Tijdens de Nacht van de Wijn geeft het officiële wijninstituut SDEN een speciaal college en krijg jij de kans om jouw aanmoedigingscertificaat te behalen!


Daarnaast wordt tijdens de Nacht van de Wijn dé populairste druif van 2019 gekozen! Benieuwd wie er mee doen? Check dan snel de website: www.nachtvandewijn.nl. En vergeet vooral niet te stemmen natuurlijk :)

Koop hier je tickets voor Nacht van de Wijn of via onderstaande link en zorg dat je er bij bent. 

www.nachtvandewijn.nl/tickets

 

 

Afbeeldingen van Venec - Vranec
Droge rode wijn - Vol - Krachtig

Van €9,00 incl. BTW

Afbeeldingen van Ezimit - Vranec
Droge rode wijn - Fruitig - Full body

Van €7,20 incl. BTW

Afbeeldingen van Dalvina Tiver Vranec
Droge rode wijn - Vol - Fruitig - Intens

Van €8,95 incl. BTW

Afbeeldingen van Popov - Vranec Reserve
Droge rode wijn - Fruitig, kruidig - Full body

Van €11,25 incl. BTW

Dalvina Hermes photo
Droge rode wijn - Vol - Intens - Harmonieus

Van €13,50 incl. BTW