Zoeken
Filters
De tas is leeg :(

Wijnhandel Alexander

 

Wijnhandel Alexander dé webshop met het grootste assortiment Macedonische wijnen. Waarom Macedonische wijnen?!

Wijn is één van de symbolen van Macedonië. Wijnen maken dateert vanuit de oudheid. Er zijn wijnstokken gevonden die 4.000 jaar terug gaan. Het geheim van de smaak van de Macedonische wijnen zit in de zon, die bijdraagt aan de smaak van de druiven. 

Graag laat Wijnhandel Alexander jou graag kennis maken met deze mooiste wijnen uit Macedonië.

 

Trajko  

Het gezicht achter Wijnhandel Alexander

Hallo, ik ben Trajko Mitkov, een wijnliefhebber en eigenaar van Wijnhandel Alexander. 

 

Mijn passie voor wijn en bewondering voor kwalitatieve Macedonische wijnen, wil ik graag delen. Mijn missie is om de Macedonische wijn een prominente plek geven op de Nederlandse wijnmarkt. 

 

In de zomer van 2014 deed ik een ontdekking, die men in Macedonië al eeuwengeleden heeft gedaan en dat is wijn. Men maakt hier hele mooie wijnen die op een eigenzinnige manier het karakter van Macedonië weergeeft. De wijnen voldoen hiermee zeer zeker aan de behoefte van de wijnprofessional als het genot van de wijnliefhebber. Wijn is het tweede exportproduct van Macedonië en naar mijn mening zou dat gerust het eerste product mogen worden.

 

Benieuwd waarom ik me specifiek voor de Macedonische wijnen inspan en niet de traditionele  Franse, Zuid-Afrikaanse, Duitse of Nieuw-Zeelandse wijn? Het antwoord hier op is simpel. Mijn vader is Macedoniër en mijn moeder is Nederlands. Macedonië is een prachtig mooi land met rijk wijnhistorie dat een ieder zeker eens gezien zou moeten hebben.

 

Nieuwsgierig hoe de Macedonische wijnen smaken?! Bestel direct in onze webshop of bezoek dan één van onze wijnproeverijen. Voor elke persoonlijkheid is een passende wijn te vinden. Geen tijd om een proeverij te bezoeken, geen probleem. Bestel, één van onze speciaal geselecteerde proefdozen of stel zelf een samen.

 
   

 

 Volg jij Wijnhandel Alexander al?

Volg Wijnhandel Alexander op Facebook en Instagram

top