Zoeken
Filters
De tas is leeg :(

Nieuwjaarsgroet 2022!!

zondag 2 januari 2022
     
  Happy new year  
     
  Aller eerst willen wij iedereen bedanken voor afgelopen jaar. Wij hopen dat iedereen gezond en wel het nieuwe jaar in is gegaan. Dat het voor iedereen een gezond, smaakvol en voorspoedig nieuw jaar mag worden waar wij vaak onze zegeningen mogen tellen. 

Van ons mag je ook dit jaar verwachten dat wij weer met de lekkerste wijnen uit Macedonie voor de dag gaan komen. Echter hebben wij van meerdere wijnhuizen en leveranciers een verhoging in de prijs gekregen. Dit moeten wij helaas ook door rekenen. Om onze prijzen zo sherp mogelijk te houden doen wij een paar aanpassingen, een daarvan is het aanpassen van onze kwantum korting naar direct onze scherpste prijs per fles. Een ander aanpassing is onze pakketdienst en het verpakkings materiaal dat wij gebruiken. Hier in zijn wij aan het kijken of we dit scherper kunnen inkopen om zo de gestegen kosten van vervoer en materiaal te beperken.

Dit jaar willen wij ons meer concentreren op Wijn & Kunst. Hier in zoeken wij nog meer de samenwerking tussen diverse kunstenaars en onze wijnen. In het eerste deel van dit jaar verwachten wij hier meer over te kunnen vertellen, het idee is om de kunstenaar en zijn of haar werk extra bekentheid te geven. Verder zullen wij ook dit jaar weer sponsor zijn voor diverse kunsttentoonstellingen.  

Het andere waar wij meer onze aandacht op gaan vestigen is duurzaamheid, wij leveren een dienst en gebruiken daarvoor energie. Bezorgen wijn of laten dit bezorgen, doen mee aan een festival en nemen diverse diensten af. Wij zijn maar een kleine ondernemening en het beinvloeden van anderen kunnen en willen wij niet doen. Echter onze eigen keuzes zijn wel te beinvloeden en dit zullen wij dan ook steeds bewuster doen. Een van die keuzes is het vaker gebruikmaken van diensten zoals Ecosia

Bedankt voor jullie vertrouwen in ons en hopen ook dit jaar weer in ieders goede gezondheid tot jullie dienst te mogen zijn. 


Trajko Mitkov
 
Laat een reactie achter
top