Are you over 18?

Yes
No

People under 18 are not allowed to consume alcohol.

 

Al sinds de Romeinse tijd, werd een traditie in Macedonië bloemrijk - een traditie betoverend krachtige wijnen vertonen de geur van het zuiden, met een symfonisch smaak en de belichaming van vreugde van deze Macedonische ambacht. Tikveš Winery is een van de belangrijkste makers van deze traditie. Al meer dan 125 jaar hebben de lucht, land, zon en wijngaarden in het zuiden van Europa, elk met zijn eigen karakter, elk deel verteld zijn eigen verhaal over Tikveš wijnen. Tikveš Winery is maakt premium Macedonische wijnen ... sinds 1885.

Tijdens de eind jaren 70 van de 20e eeuw is agro-combineren Tikveš opgericht door het samenvoegen van een aantal kleinere agrarische coöperaties. Tikveš wordt de grootste wijnmakerij in Zuidoost-Europa.In 1973 is de wijn T'ga za jug, ter ere van Struga Poetry Evenings, vervaardigd. Een ster is geboren.

 

Tikveš winery produceert 24 soorten wijn, waarvan de meest aantrekkelijke: T'ga za jug, Traminec, Kratoshija, Chardonnay, Alexandria - Cabernet Sauvignon en Alexandrië - Riesling, en de beroemde Tikveš druiven brandy - Lozova rakija - Zolta - Bela voda - Barovo.

 

Afbeeldingen van Tikveš Grenache Blanc
Droge witte wijn - fris - fruitig

Van €6,50 incl. BTW

Afbeeldingen van Tikveš - T’ga za Jug
Semi droge rode wijn - fruitig - intens

Van €6,75 incl. BTW

Afbeeldingen van Tikveš Temjanika
Droge witte wijn - bloemig

Van €8,95 incl. BTW

Afbeeldingen van Tikveš Vranec
Droge Rode Wijn – Fruitig - Intens

Van €8,95 incl. BTW

Afbeeldingen van Tikveš Alexandria Cuvee Wit
Droge witte wijn – Fris – Fruitig

Van €11,25 incl. BTW

Afbeeldingen van Tikveš Alexandria Cuvee Rood
Droge rode wijn - Vol - Fruitig - Kruidig

Van €11,85 incl. BTW