Zoeken
Filters
De tas is leeg :(

Zomerwijnen uit Macedonië 2020

Zomerwijnen uit Macedonië 2020

Summertime

Eindelijk het is zomer!!! Deze zomer is echt anders dan anders. De lockdown ligt nog vers achter ons door het coronavirus. Daarom kiezen velen van ons ervoor om niet ver weg te gaan op vakantie, gaan in Nederland op vakantie of vieren de zomervakantie thuis in de achtertuin. Staycation, la balconië en Tuinesië zijn enkele bestemmingen die deze zomer de trend zijn ;-)
Thuisblijven weerhoudt er niet van om ook juist lekker genieten op onze vrije dagen.
Daarom juist is het nu ideaal moment om onze zomer proefbox te bestellen.
Dus als jij deze zomer niet naar Noord-Macedonië kan gaan, dan brengen wij de zomerse Noord-Macedonische wijnen naar jou!
We hebben een leuke aanbieding voor jou, het zomer proefbox met 6 zomerse wijnen, een musthave in elke koelkast deze zomer!

Witte wijnen

Onze ultieme favoriet in het zomerseizoen is absoluut de Temjanika Classic van het wijnhuis Tikveš. Niets voor niets noemen we deze wijn dan ook ‘Zomer in je glas’.
De Domaine Vrshnik is een frisse bloemige blend van het wijnhuis Popov deze mag zeker ook niet ontbreken in de zomerbox, want in de zomer komt een wijn met citrusfruit het beste tot zijn recht. De Sauvignon Blanc van het wijnhuis Ezimit is een gebalanceerde wijn.

Rosé

Rosé is het wel dé wijn voor de zomer, daarom 2 verschillende rosés in dit zomerpakket.
Een pareltje is de Stobi Macedonian Royal Reserve Rosé van het wijnhuis Stobi. Voor deze wijn wordt de technologie van witte wijnen toegepast op de inheemse vranec druif, die normaal gesproken wordt gebruikt voor de rode wijn.
De Godsin Muscattrollinger Rosé van het wijnhuis Dalvina wordt geproduceerd van Italiaanse druif Schiava grossa (trollinger). Deze rosé heeft een licht sprankeltje waardoor het ideaal leent voor een aperitief.

Rode wijnen

Uiteraard hoort een rode wijn in de zomer er ook bij. De Kalesh van het wijnhuis Popova Kula is onmisbaar tijdens het barbecueën. Zekers als de rode wijn licht gekoeld is paar het goed bij een lekker stuk rundvlees zoals bavette of picancha.

 

 

 

Macedonische Zomer proefbox

In het voorjaar is de wijnkeuze reuze. Teveel keus en daarom hebben wij een proefdoos samengesteld met onze favoriete lentewijnen. Hieraan hebben we een mooie actieprijs aangekoppeld. De proefdoos bevat 6 Macedonische wijnen om de lente mee in te luiden. 
Bestel de Macedonische wijnbox zomer

Laat een reactie achter
top